Σέρτζιο Ερνάντεζ: «Η Αργεντινή δεν ήταν φαβορί ούτε με τη Σερβία»

Η Αργεντινή μετά την μεγάλη νίκη επί της Σερβίας, αντιμετωπίζει την Αργεντινή (13/9, 15:00) στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στοχεύοντας στον τελικό.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «Γκαούτσος», Σέρτζιο Ερνάντεζ, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του είναι χαρούμενη με όσα πετύχει, αλλά στοχεύει σε ακόμα περισσότερα, σχολιάζοντας και το μείγμα του νεανικού συνόλου με τους έμπειρους παίκτες.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν ήμασταν φαβορί όταν παίζαμε με τη Ρωσία, ίσως με τη Νιγηρία, με τη Σερβία κλπ. Δε μας νοιάζει. Ασφαλώς είμαστε χαρούμενοι, όμως θέλουμε περισσότερα. Θέλουμε να παίξουμε στον τελικό. Οι παίκτες μας είναι τόσο ανταγωνιστικοί, τόσο επιθετικοί. Αν δεν μπορούμε να νικήσουμε, θα πάμε για το χάλκινο. Όμως πάντα θέλουμε να νικάμε».

Όσο για τον Λουίς Σκόλα και την εμπειρία που προσφέρει σε ένα νεανικό ρόστερ σχολίασε: «Ο Λουίς Σκόλα είναι σχεδόν 40 ετών. Νιώθουμε εξαιρετικά με την εμπειρία που έχουμε. Έχουμε νέους παίκτες, όμως με εμπειρία. Πολλοί έχουν παίξει επαγγελματικά από όταν ήταν 17 ετών.

Είναι το τρίτο Παγκόσμιο Κύπελλο για μένα. Μερικοί από τους παίκτες μας ήταν στο Παγκόσμιο της Ισπανίας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες και άλλοι παίζουν στην Ισπανία».