Σοβαρά επεισόδια: Οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού (βίντεο)

Aτέλειωτος είναι ο κατάλογος με τις εστίες έντασης με αφορμή τον αθλητισμό. Αυτήν τη φορά, υπήρξε άγριο περιστατικό βίας στη Χαλκίδα. Όπως αποκάλυψε το eviazoom.gr, πριν από λίγες ημέρες υπήρξε επίθεση στον σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού στη Χαλκίδα (επί της οδού Φαβιέρου). 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις μαρτυρίες που συνέλεξε η ιστοσελίδα, ομάδα 6-7 οπαδών του Ολυμπιακού φορώντας κράνη βρέθηκαν έξω από το κτίριο τα μεσάνυχτα και εκτόξευσαν φωτοβολίδες.

Από τη μανία τους δεν γλίτωσαν ούτε τα σταθμευμένα αυτοκίνητα αλλά και τα γραφεία του «Χαμόγελου του Παιδιού» που βρίσκονται κάτω από τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού, όπου διέλυσαν την τζαμαρία και πέταξαν φωτοβολίδα. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί πυρκαγιά η οποία έσβησε άμεσα πριν επεκταθεί.  

«Ευτυχώς δεν ήταν σε ώρα που να είναι άνθρωποι μέσα…» τονίζει, σε αποκλειστικές δηλώσεις της στο EviaZoom.gr, η Συντονίστρια Στερεάς Ελλάδας του «Χαμόγελου του Παιδιού», Λία Κιλιμπέρη, η οποία ειδοποιήθηκε από το σύστημα ασφαλείας του συναγερμού. Όπως λέει επίσης:

«Έχουν γίνει άλλες δύο επιθέσεις με μπογιές στο κτίριο και άλλη μία επίθεση με φωτιά στη πόρτα της εισόδου. Όλες οι επιθέσεις έχουν γίνει αυτό το χρόνο…».

Στο EviaZoom.gr μίλησε και ένας κάτοικος της περιοχής που του έσπασαν το σταθμευμένο αυτοκίνητο του:

«Μας τα διέλυσαν τα αμάξια, 6 αμάξια στη σειρά, όσα ήταν στην άκρη παρκαρισμένα κατά μήκος του δρόμου. Ακούσαμε θόρυβο πολύ το βράδυ, φωτοβολίδες, καπνούς και κατεβήκαμε κάτω και βρήκαμε τα αυτοκίνητα μας διαλυμένα…».

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα