Σοκ από τις αποκαλύψεις στη Ρόδο για νέο βιασμό- «Επιβεβαιώνομαι» λέει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη

 Σοκάρουν οι εξελίξεις στη Ρόδο με την αποκάλυψη για εμπλοκή του ενός κατηγορούμενου στη δολοφονία της Ελένη Τοπαλούδη σε νέα υπόθεση βιασμού. 

Ο πατέρας της 20χρονης Ελένης Τοπαλούδη μίλησε για τις ραγδαίες εξελίξεις στη Ρόδο, καθώς ένας από τους δύο κατηγορούμενους για τον βιασμό και τη δολοφονία της 20χρονης φέρεται να εμπλέκεται και σε ακόμη μία περίπτωση βιασμού, που σύμφωνα με την αστυνομία μάλιστα σημειώθηκε λίγες μέρες μετά τον φόνο της Ελένης.

«Τι να σχολιάσω; Αν έκανε αυτό που έκανε μετά την αποτρόπαιη δολοφονία της κόρης μου, τι έκανε τόσα χρόνια πριν και ποιος τον συγκάλυπτε; Και το πιο αποτρόπαιο είναι ότι το κορίτσι είναι με ειδικές ανάγκες. Και πόσα άλλα κοριτσάκια μπορεί να έχουν βρεθεί στην ίδια θέση; Εγώ έχω μιλήσει για κύκλωμα. Τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια και αυτός και κάποιοι άλλοι αλήτες εκεί; Πιθανόν, ο ένας να χρηματοδοτούσε τους άλλους, να είχαν και ναρκωτικά… και όλα αυτά σε βάρος κοριτσιών που πήγαιναν εκεί για να σπουδάσουν ή να δουλέψουν. Το είχα πει ότι θα την πατούσε και κάποιο άλλο κορίτσι, το περιστατικό, δυστυχώς, επιβεβαιώνει όσα είχα πει» είπε ο τραγικός πατέρας.

Αλέξης Κούγιας: Επιλεκτικές διαρροές

«Θέλω να εκφράσω μόνο μια απορία. Αυτές οι αποκαλύψεις, ξαφνικά, εγκληματικών πράξεων, επιλεκτικά, βεβαίως, κατά του ενός εκ των κατηγορουμένων, όπως και οι διαρροές, προηγουμένως, έγιναν επιλεκτικά, εις βάρος του ενός εκ των κατηγορυμένων, δεν ήταν δυνατόν να έχουν γίνει λίγο πριν αυτοί οι δύο κατηγορούμενοι αφαιρέσουν με αυτόν τον εντελώς απανθρωπο τρόπο τη ζωή της κοπέλας αυτής και οδηγήσουν στην απελπισία την οικογένεια την οποία εκπροσωπώ;» σχολίασε  ο δικηγόρος της οικογένειας της δολοφονημένης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη.

«Γιατί ξαφνικά βλέπω επιλεκτικές διαρροές, ξαφνικά βλέπω αποκαλύψεις και μου κάνει εντύπωση που αυτά δεν έγιναν λίγο πριν, το χρόνο που έγιναν οι πράξεις. Με πολύ σκεπτικισμό παρακολουθώ ορισμένες, θα έλεγα εξελίξεις, που εγώ θέλω να τις βλέπω και από τις δύο όψεις. Από τη μια μεριά, αν είναι αλήθεια, είναι σημαντικό γιατί αναδεικνύουν την προσωπικότητα ενός εκ των κατηγορουμένων, από την άλλη, δημιουργούν σκεπτικισμό στον τρόπο που αντιλαμβάνομαι εγώ την υπόθεση. Γιατί, μου φαίνεται, ότι κάποιοι προσπαθούν να κάνουν μια αγιογραφία εις βάρος ενός εκ των κατηγορουμένων» κατέληξε.

Ομολόγησε ο 23χρονος

Σύμφωνα με την αστυνομία ένας 23χρονος που συνελήφθη στη Ρόδο ομολόγησε ότι μαζί μαζί με τον προφυλακισμένο 20χρονο Αλβανό για την δολοφονία της φοιτήτριας βίασαν από κοινού 19χρονη, τρεις μέρες μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Οι δυο νεαροί κατηγορούνται ότι βίασαν την 19χρονη την 1η Δεκεμβρίου σε παραλιακή περιοχή της πόλης της Ρόδου και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα