Σταθερός ο Alpha και τη σεζόν 2019 – 2020

Θα συνεχίσει σταθερά ο Alpha με σειρές στο πρόγραμμα, νέες εκπομπές και τον Τάκη Χατζή στο δυναμικό του από τη νέα σεζόν. Η πετυχημένη προηγούμενη σεζόν επιτρέπει στον τηλεοπτικό σταθμό να σχεδιάσει την επόμενη σεζόν με πολλές σταθερές.

Ο σχεδιασμός του τηλεοπτικού σταθμού περιλαμβάνει την εκπομπή «Happy Day», η οποία θα συνεχίσει να έχει πολιτική στήλη, μάλλον με τον Δήμο Βερύκιο στην παρουσίαση.

Ο Τάκης Χατζής θα ακολουθεί στη θέση της εκπομπής «Αlpha Ρεπορτάζ», χωρίς μέχρι τώρα να έχει βρεθεί η συμπαρουσιάστριά του. Ο Φώτης Σεργοπουλόπουλος είναι ακόμη ένα νέο πρόσωπο στο πρόγραμμα και θα παρουσιάζει είτε ένα τηλεπαιχνίδι είτε μια εκπομπή. Συνεχίζει η εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ ο Χρήστος Φερεντίνος θα παρουσιάζει το παιχνίδι Πάνω – Κάτω». Πριν από το δελτίο ειδήσεων, το οποίο θα παρουσιάζει ο Αντώνης Σρόιτερ, μάλλον θα προβάλλεται η σειρά «Αστέρια στην άμμο»

Συνεχίζονται οι σειρές «Έλα στη θέση μου» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ενώ έρχεται η σειρά «Κρατάς μυστικό» και άλλη μια δραματική σειρά με τον προσωρινό τίτλο «Love after love». H Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει με τη μεταμεσονύκτια εκπομπή, όπως και η «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ και η δημοσιογραφική εκπομπή έρευνας «360ο» με τη Σοφία Παπαϊωάννου.

Οι Αγγελική Νικολούλη και Βίκυ Χατζηβασιλείου συζητούν ακόμη με το κανάλι, ενώ συνεχίζουν ο Νίκος Μάνεσης τα Σαββατοκύριακα, με εκπομπή και δελτίο ειδήσεων, η Ναταλία Γερμανού και ο Άκης Πετρετζίκης.