Στην Action Global Communications το λανσάρισμα του νέου εστιατορίου Local Green

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Action Global Communications ανέλαβε το πρόγραμμα επικοινωνίας και δημοσιότητας του νέου εστιατορίου Local Green, στηρίζοντας έτσι το ξεκίνημά του στο γαστρονομικό σκηνικό της ελληνικής πρωτεύουσας. Στόχος του προγράμματος είναι η επίτευξη ευρείας δημοσιότητας και η ενημέρωση του κοινού για τη λειτουργία ενός εστιατορίου που προσφέρει εναλλακτικές και υγιεινές επιλογές φαγητού στην καρδιά της Αθήνας, καθώς επίσης και η ανάδειξη της πράσινης φιλοσοφίας και των αξιών που πρεσβεύει.

Το Local Green, με αγάπη και σεβασμό προς το περιβάλλον επιδιώκει τόσο την αναβάθμιση των διατροφικών συνηθειών των Αθηναίων χάρη στα φρέσκα οργανικά του υλικά, όσο και την ευαισθητοποίηση των πελατών μέσα από τη χρήση αναλώσιμων προϊόντων και βιώσιμων πρακτικών. Το νέο εστιατόριο, στην περιοχή του ιστορικού κέντρου της Αθήνας θα άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό τον Ιούνιο και ήδη το έχουν υποδεχτεί με ενθουσιασμό οπαδοί της υγιεινής διατροφής και όχι μόνο.

Η Αγγελική Κιοφίρη, Acting Country Manager της Action Global Communications στην Ελλάδα δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη νέα συνεργασία. Μέσα από το στοχευμένο πρόγραμμα επικοινωνίας και δημοσιότητας θα δώσουμε τη δυνατότητα στο Local Green να εδραιωθεί στην αγορά, και σε δεύτερη φάση να ενισχύσει την εικόνα και τη θέση του ως η εναλλακτική επιλογή εστίασης με healthy και “πράσινη” προσέγγιση στο κέντρο της πόλης».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο Action Global Communications επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.actionprgroup.com.