Στον «Εφιάλτη» η κληρονόμος της Νανάς Καραγιάννη (video)

H Νανά Καραγιάννη άφησε την τελευταία της πνοή τον Ιούνιο του 2017, βυθίζοντας στη θλίψη τον δημοσιογραφικό κόσμο και όλους όσους έμειναν κοντά της στον μεγάλο αγώνα της κόντρα στη νευρική ανορεξία. 

Η αείμνηστη παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα δεν θύμιζε σε τίποτα τη λαμπερή Νανά που όλοι γνώριζαν, ενώ ζούσε σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Κυψέλη αδυνατώντας να να καταβάλλει το ενοίκιό της. Η ίδια έκανε εκκλήσεις για βοήθεια και αναζητούσε εργασία, ενώ όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, έπαιρνε φαγητό από το Σπίτι του Ηθοποιού.

Η κληρονομιά της Νανάς

Δυόμισι χρόνια μετά τον θάνατο της Νανάς, έγινε γνωστό ότι η παρουσιάστρια διατηρούσε τραπεζικό λογαριασμό ύψους χιλιάδων ευρώ αλλά και δύο σπίτια. Η χειρόγραφη διαθήκη της ήρθε στο φως και η Αναστασία Κατηφόρη, επιστήθια φίλη της Νανάς, ήταν η μοναδική κληρονόμος της κινητής και ακίνητης περιουσίας της.

Η Αναστασία Κατηφόρη η οποία είχε μιλήσει για την σχέση της  με την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, έπεσε από τα σύννεφα όταν ενημερώθηκε για την κληρονομιά που της άφησε η Νανά. . Η ίδια ωστόσο αποποιήθηκε κάθε δικαιώματος για τα δύο ακίνητα υποθέτοντας ότι επρόκειτο για τα δύο σπίτια που της είχε πει η Νανά ότι θα της έγραφαν οι γιαγιάδες της.

Πλέον η Αναστασία είναι ιδιοκτήτρια ενός μεζεδοπωλείου στο Μοσχάτο και εμφανίστηκε στην εκπομπή του «Εφιάλτης στην κουζίνα» ζητώντας την βοήθεια του Έκτορα Μποτρίνι.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Σχολιάστε