Στο στόχαστρο του Λάκη Λαζόπουλου ο Παύλος Πολάκης: Τι είπε για το «Μακεδονία Ξακουστή» και για την 90χρονη; (Βίντεο)

Ένα από τα θέματα που σχολίασε στην σημερινή εκπομπή του ο Λάκης Λαζόπουλος  ήταν η 90χρονη γιαγιά, που συνελήφθη επειδή πουλούσε αυτοσχέδια μάλλινα υποδήματα, τα επωνομαζόμενα τερλίκια σε λαϊκή αγορά στην Θεσσαλονίκη, ενώ της επιβλήθηκε και πρόστιμο 200 ευρώ.

«Πήγαν για έλεγχο εκεί οι αστυνομικοί και την πιάσανε. Έλεγχο να ξέρετε, χωρίς να πάρει κάποιος τηλέφωνο δε γίνεται. Τον ρουφιάνο που κάρφωσε τη γιαγιά δεν τον μάθαμε. Στην Ελλάδα, το πρόβλημα είναι ο ρουφιάνος, είτε την κάνει επισήμως είτε ανεπισήμως. Πάντα λυπούνται οι Έλληνες τον κατώτερο γιατί φθονούν τον ανώτερο», σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής.

Μεγάλος ντόρος προκλήθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν τα ανυπότακτα «βατράχια» του Λιμενικού Σώματος τραγούδησαν το απαγορευμένο «Μακεδονία Ξακουστή» και αποθεώθηκαν από τους πολίτες στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. «Δεν κατάλαβα, ειλικρινά, γιατί έγινε τόση φασαρία για το αν έπρεπε να ακουστεί ή όχι το “Μακεδονία ξακουστή”. Ο κόσμος θέλει να δηλώσει κάτι. Ασφαλώς δεν πρέπει ν’ απαγορεύονται τραγούδια, ύμνοι, παραδόσεις που έχουν συνδεθεί με αγώνες των Ελλήνων», τόνισε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Όσο για τον Παύλο Πολάκη, σχολίασε: «Νομίζει πως έχει τους δημοσιογράφους, αλλά τον έχουν. Τον βγάζουν έξω από τα ρούχα του και μετά αυτόν τον πιάνουν τα λεβεντιλίκια του».