Στο υπ. Εργασίας ο Α. Τσίπρας – Ανεργία και μαύρη εργασία στο επίκεντρο

Την περιοδεία του στα υπουργεία συνεχίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε μια προσπάθεια να προτάξει την κοινωνική και αναπτυξιακή ατζέντα της κυβέρνησης.

Σήμερα, σειρά παίρνει το υπουργείο Εργασίας (στις 10 το πρωί), την ώρα που η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου προωθεί προγράμματα για την καταπολέμηση της ανεργίας.

Μια τέτοια στοχευμένη δράση είναι το πρόγραμμα για περίπου 46.000 ανέργους για νέους, άτομα άνω των 55 ετών, άτομα με αναπηρία, ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού, όπως είχε την ευκαιρία να θυμίσει η αρμόδια υπουργός Έφη Αχτσιόγλου, μέσω συνέντευξής της, χθες, στην εφημερίδα ‘Real News’.

Στην πρώτη γραμμή των δράσεων του Υπουργείου, επίσης, η καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας, τώρα και μέσω της χρηματοδότησης ύψους 7,6 εκατ. ευρώ από ΕΣΠΑ ενός συνολικού σχεδίου δράσης.

Σήμερα, μετά τη συνεργασία που θα έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου (Ε. Αχτσιόγλου, Θ. Φωτίου, Ρ. Αντωνοπούλου και Τ. Πετρόπουλο), θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τα μέσα ενημέρωσης.

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα