Στροφή στην ποιότητα για τον Φλωρινιώτη τζούνιορ, με Μοιραράκη και Γιούσεφ! (Βίντεο)

Η Δέσποινα Μοιραράκη και η Αναστασία Γιούσεφ συμμετέχουν στο νέο βιντεοκλίπ του Νίκου Φλωρινιώτη για το τραγούδι του «Μαγικά χαλιά»!

Τι κοινό έχει η Δέσποινα Μοιραράκη με την Αναστασία Γιούσεφ; Εκ πρώτης όψεως, κανένα. Η πρώτη είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο εμπόριο χαλιών και η δεύτερη χορεύτρια με… θανατηφόρες αναλογίες, που τρελαίνει τα αρσενικά σε κάθε live εμφάνισή της, κουνώντας προκλητικά τα οπίσθιά της!

Κι όμως, οι δύο αυτές κυρίες βρήκαν κάτι κοινό: το νέο βιντεοκλίπ του Νίκου Φλωρινιώτη για το τραγούδι «Μαγικά χαλιά», το οποίο μόλις κυκλοφόρησε. Πρόκειται για μια… εκρηκτική διασκευή του γνωστού τραγουδιού που ερμήνευσε για πρώτη φορά ο Λευτέρης Πανταζής πριν από 18 χρόνια, σε μουσική και στίχους του Δήμου Μυλωνά.

Την ενορχήστρωση της «φρέσκιας» διασκευής επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Παντζής, ενώ στο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε ο Λεωνίδας Κεχαγιάς συμμετέχουν οι φίλοι του Νίκου Φλωρινιώτη, εξ ου και τα guests της Δέσποινας και της Αναστασίας.

Να αναφέρουμε πως οι μετοχές του γιου του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος ακολουθεί εδώ και μερικά χρόνια σόλο καριέρα, έχουν πάρει την ανιούσα τον τελευταίο καιρό μετά και την κυκλοφορία του single του «Καρδιοχτυπημένος», στο οποίο συμμετέχει η… Σάσα Μπάστα!

Όσο για τα «Μαγικά χαλιά», ακόμη δεν ανέβηκε καλά-καλά το βιντεοκλίπ στο YouTube, και ήδη μετράει μερικές χιλιάδες views!

Δείτε το περί ου ο λόγος βιντεοκλίπ…

Σχολιάστε