Συγκλόνισε ο Κυριάκος: Δεν υπάρχει ένα βράδυ που θα γυρίσω σπίτι μου…

Συγκλόνισε το κοινοβούλιο και τον ελληνικό λαό σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τα όσα είπε για τα βράδια του. Είναι εξαιρετικά σπάνιο για έναν πολιτικό να ανησυχεί τόσο πολύ για τον λαό του και να μην μπορεί να κλείσει μάτι από το ενδιαφέρον. Δήλωσε συγκεκριμένα:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάντα δίπλα στον λαό

«Δεν υπάρχει ένα βράδυ που θα γυρίσω σπίτι μου και δεν θα σκεφτώ τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα»!

Χειμώνα – καλοκαίρι, ο πρωθυπουργός στέκεται δίπλα στους έλληνες

«Ερχόμαστε να δούμε και να συζητήσουμε τι κάναμε και τι δεν κάναμε σωστά, με ειλικρίνεια και πραγματική διάθεση αυτοκριτικής» είπε ο πρωθυπουργός για να συμπληρώσει με νόημα: «Δεν υπάρχει ένα βράδυ που θα γυρίσω σπίτι μου και δεν θα σκεφτώ τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα».

Ο πρωθυπουργός πάντα δίπλα στους εργαζόμενους έλληνες

Δεν είναι όμως η μοναδική φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι νοιάζεται για τον ελληνικό λαό. Λίγες μέρες πριν είχε κάνει άλλη μία συγκλονιστική δήλωση, ανακαλύπτοντας ότι «υπάρχουν έλληνες εξαρτημένοι από τον μισθό τους». Δήλωση που ξεχείλιζε από ανθρωπιά.

Ο πρωθυπουργός γίνεται ένα με τους απλούς πολίτες. Ακόμα και με αυτούς που εξαρτώνται από τον μισθό τους

Συγχαρητήρια στον έλληνα πρωθυπουργό για την ανθρωπιά του και την κατανόηση του για τις αγωνίες των απλών πολιτών. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι για έναν άνθρωπο της εμβέλειας του Κυριάκου Μητσοτάκη να αφουγκραστεί τον απλό πολίτη, τον πλεμπαίο, τον Κάγκουρα, τον πτωχό, τον ερήμη, το λουμπεναριό.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Σχολιάστε