Συνάντηση Καραμανλή - Μπακογιάννη!

Το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή επισκέφθηκε στις 10 το πρωί η πρώην υπουργός και τομεάρχης Ανάπτυξης και Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Το τετ α τετ των δύο κορυφαίων παραγόντων του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Η συζήτησή τους περιελάμβανε την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης και τους κυβερνητικού χειρισμούς, τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και τις απόψεις που διατυπώνει το τελευταίο διάστημα ο Πάνος Καμμένος εμφανιζόμενος ως υπέρμαχος του καραμανλισμού.

Ειδικότερα έγινε ιδιαίτερη αναφορά στους ισχυρισμούς που διατύπωσε πρόσφατα ο υπουργός εθνικής άμυνας σε σχέση με το βέτο στο Βουκουρέστι για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την τότε στάση της κ. Μπακογιάννη. Ο κος Καραμανλής και η κ. Μπακογιάννη συζήτησαν για την πλήρη ταύτιση απόψεων που είχαν την περίοδο εκείνη διαψεύδοντας με τον τρόπο αυτό τους ισχυρισμούς Καμμένου.

Άλλωστε πριν από λίγες ημέρες ο βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής είχε «αδειάσει» τον Πάνο Καμμένο λέγοντας ότι δεν μπορεί κάποιος να είναι και με τον Καραμανλή και με τον Τσίπρα. Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο Καμμένος είναι καραμανλικός ευκαιρίας.