«Σφάζονται» στην Χρυσή Αυγή: Κόντρα του Γερμενή με τον Μιχαλολιάκο, στο Twitter!

Τριγμούς στον κεντρικό πυρήνα των στελεχών της Χρυσής Αυγής έχει προκαλέσει η αποτυχία του κόμματος να εισέλθει στην Βουλή μετά τις πρόσφατες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Μετά το κλείσιμο γραφείων και την αποχώρηση περιφερειακών στελεχών, ήρθε η ώρα των στελεχών που βρίσκονταν στο στενό περιβάλλον του «αρχηγού» Νίκου Μιχαλολιάκου να «βγάλουν μαχαίρια», εκφράζοντας τις αμφιβολίες τους για τις κινήσεις του και τις επιλογές του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γερμενή, ο οποίος σχολίασε την συνέντευξη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής σε κυριακάτικη εφημερίδα, στην οποία υπογράμμιζε ότι «η Χρυσή Αυγή δεν είναι υπό διάλυση» και ότι «εκτός Βουλής είχε μείνει και ο Συνασπισμός και αργότερα κυβέρνησε».

«Μα αυτό ακριβώς και ο Συνασπισμός είχε μείνει εκτός Βουλής και μετά από μερικά χρόνια έγινε κυβέρνηση, αλλά ο Αλαβάνος δεν είχε γαντζωθεί από μια καρέκλα και δεν την άφηνε, αντίθετα την έδωσε σε έναν νέο άνθρωπο όπως ο Τσίπρας» απάντησε ο πρώην βουλευτής του κόμματος μέσω Twitter, δείχνοντας ότι στηρίζει τις φωνές που ζητούν αλλαγή ηγεσίας στην Χρυσή Αυγή.

Επίσης, απαντώντας στο σχόλιο ενός άλλου χρήστη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε: «Για την Ιστορία σου θυμίζω τα κόμματα που ανέλαβαν ο Σαλβίνι και η Λεπέν και στην Ελλάδα πιο πριν σου ανέφερα τον Τσίπρα. Νέοι άνθρωποι ορεξάτοι για δουλειά που γυρίζουν πόρτα πόρτα τις γειτονιές στις πατρίδες τους, δεν αρέσκονται να κάθονται μέσα σε τέσσερις τοίχους».

Απάντηση με Γκαίτε…

Το… γάντι που πέταξε ο Γερμενής δεν έμεινε κάτω, με τον αρχηγό της οργάνωσης, Νίκο Μιχαλολιάκο να το σηκώνει και να απαντά με μια ρήση του Γκαίτε, κάνοντας λόγο για αχαριστία από πλευράς κάποιων στελεχών της Χρυσής Αυγής. «Η αχαριστία είναι σημάδι αδυναμίας. Δεν γνώρισα ποτέ πραγματικά ικανούς άνδρες που να ήταν αχάριστοι», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.