Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Η ισχυρή θέλησή σας θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού σας, που θα μπορέσουν να πείσουν ακόμα και τους πιο δύσκολους συνεργάτες σας. Βγείτε έξω και κάντε νέες γνωριμίες, γιατί ίσως μέσα σε αυτές να βρίσκεται το άτομο που περιμένατε χρόνια. Με λιγότερους πονοκεφάλους, βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση και αυξήστε την κοινωνική ζωή σας. Ανήκετε στα δραστήρια άτομα και είναι σίγουρο πως ό,τι καινούργιο μπαίνει στη ζωή σας σάς αναζωογονεί και σας κινεί το ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα αυξάνει και τα επαγγελματικά σας συμφέροντα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να κλειστείτε στον συναισθηματικό κόσμο σας που περιλαμβάνει μόνο τις αναμνήσεις σας. Εξωτερικεύστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας για να γίνουν κατανοητά και μην πιστέψετε πως είναι όλοι εναντίον σας. Θα καλυτερέψει τη διάθεσή σας, ώστε να είστε ικανοί να αποδώσετε τα μέγιστα στον επαγγελματικό τομέα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε κάποιες προσφορές που θα σας γίνουν, γιατί ίσως να είναι εφήμερες και χωρίς μέλλον. Εστιάστε το ενδιαφέρον σας στα κοινωνικά ζητήματα. Θα πρέπει η συμπεριφορά σας να προσαρμοστεί με τις απαιτήσεις του κοινωνικού σας περιβάλλοντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επικοινωνία σας σε γενικές γραμμές θα είναι ιδιαίτερα καλή. Ερχονται προτάσεις για συνεργασίες από φιλικό σας πρόσωπο, αλλά δεν αποκλείεται και μια φιλική σχέση σας να γίνει πιο στενή. Συνιστάται λίγη προσοχή στις οικογενειακές σχέσεις, ειδικά αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια δραστηριότητα που θα αφορά το σπίτι σας, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο άτομα του περιβάλλοντός σας να εμφανιστούν επιθετικά προς εσάς. Θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, που, αν δεν συγκρατηθείτε, θα προκαλέσουν παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να είστε συγκεκριμένοι στις επαγγελματικές κινήσεις σας και να μη σκορπίζετε την ενέργειά σας, γιατί θα κουραστείτε, θα μπερδευτείτε και θα χάσετε χρόνο. Ανεβαίνει η ερωτική σας διάθεση και σας προσφέρονται απλόχερα ευκαιρίες στη συναισθηματική ζωή σας, είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι. Ο καλύτερός σας εαυτός, που θα έρθει στην επιφάνεια, δεν θα περάσει απαρατήρητος από το περιβάλλον σας. Εμπλουτίστε και αναπτύξτε τον έρωτα και την αγάπη, κάνοντας ακόμα και σχέδια για ταξίδια. Διατηρήστε τον ρομαντισμό σας καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και μην επιτρέψετε σε κανέναν να χαλάσει την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ: Οι επαγγελματικές σχέσεις σας προχωρούν και θα αποδώσουν καρπούς, ενώ θα ενταθούν η επικοινωνία και η κοινωνικότητά σας. Μεγάλη εύνοια θα υπάρξει στις συνεργασίες και τις φιλικές σχέσεις. Η διάθεσή σας για διασκέδαση με ευχάριστη παρέα θα είναι μεγάλη. Να είστε εγκρατείς σε αυτά που θέλετε να πείτε, καθώς το κλίμα στον οικογενειακό κύκλο σας θα είναι κάπως τεταμένο και μια λάθος λέξη μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις. Θα έρθετε ακόμα πιο κοντά στον σύντροφό σας και θα σας κάνει να είστε περισσότερο συγκαταβατικοί και υποχωρητικοί, κάτι που θα ευνοήσει την προσωπική σας σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κινηθείτε με αργά και σταθερά βήματα, χωρίς να «ξεπετάτε» τις εργασίες σας, που θα είναι πολλές, μόνο και μόνο για να δείξετε ότι είστε παραγωγικοί, γιατί αυτό θα είναι αρνητικό για την ποιότητά τους και κατ’ επέκταση για τα οικονομικά σας.
Δεν αποκλείεται μια γνωριμία που θα κάνετε στον επαγγελματικό σας χώρο, να εξελιχθεί σε κάτι καλύτερο. Θα ευνοηθούν συναισθηματικά παιχνίδια και φλερτ και δεν αποκλείεται ένας κεραυνοβόλος έρωτας να χτυπήσει τους αδέσμευτους του ζωδίου και να κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά.

ΖΥΓΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε ακόμα πιο άνετα με τον σύντροφό σας, έχοντας την αμέριστη και ολοκληρωτική συμπαράστασή του. Εάν η σχέση σας έχει σωστές βάσεις, δεν αποκλείεται να καταλήξετε και σε γάμο. Αν όμως δεν έχει, δώστε τώρα ένα τέλος, για να ανοίξετε τον δρόμο σας για την απόλυτη ευτυχία που έρχεται. Ετσι κι αλλιώς δεν θα μείνετε για πολύ μόνοι σας, αλλά, ακόμη κι αν γίνει έτσι, σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε με άτομα που έχουν δείξει και στο παρελθόν ότι δεν είναι άξια εμπιστοσύνης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφού δεν θα μείνετε ανικανοποίητοι στον τομέα του έρωτα και των σχέσεων, φροντίστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να μην αφήσετε τον εκνευρισμό σας από κάτι που θα ακούσετε και δεν θα σας αρέσει να σας βγάλει εκτός εαυτού. Θα είναι άδικο για εσάς να πέσετε σε παγίδες ή διλήμματα μόνο και μόνο επειδή δεν θα σκέφτεστε καθαρά. Ο κύκλος του παρελθόντος κλείνει οριστικά, και συνειδητά ή ασυνείδητα θα πρέπει να ψάξετε για βαθύτερες έννοιες της ζωής και να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε να ακολουθήσετε διαφορετικούς δρόμους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μεγάλη άνοδο στην κοινωνική ζωή σας θα είναι το δώρο της μέρας για τους περισσότερους από εσάς. Οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε αλλά και αυτές που ήδη έχετε θα αναπτυχθούν και θα αποδώσουν καρπούς που θα είναι για το δικό σας συμφέρον. Δείξτε ανταπόκριση στα καλέσματα και στις προσκλήσεις που θα σας κάνουν φίλοι, γνωστοί ή αγαπημένα σας πρόσωπα, και μη χάσετε καμία ευκαιρία. Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια και αρκετό δυναμισμό για να προχωρήσετε με σίγουρα και θετικά βήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική, ώστε να ξεπεράσετε με επιτυχία όποια εμπόδια και δυσκολίες βρεθούν στον δρόμο σας και να ανακάμψετε οικονομικά. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να αναζωογονήσετε τη σχέση και να δώσετε πάλι την πρώτη θέση στον ρομαντισμό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς. Ενισχύεται η τάση σας για καινούργιες γνωριμίες. Οι καθημερινές σας υποθέσεις θα προωθούνται, ενώ οι προσφορές που θα προκύψουν θα είναι αρκετές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια επαγγελματικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που θα πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα για να μην ανακοπεί η ανοδική πορεία σας. Προβείτε στις απαραίτητες συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές, όμως μην κινηθείτε παρασκηνιακά, γιατί αυτό θα σας βλάψει. Αποφύγετε να πάρετε μέρος σε εντάσεις που θα προκαλέσουν ρήξη με τους συνεργάτες σας ή με άτομα κύρους. Το πλανητικό σκηνικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση μιας καλύτερης κατάστασης, αφήνοντάς σας να αποτολμήσετε πιο μεγάλα βήματα, που θα βάλουν τις βάσεις για να δημιουργηθούν καλύτερες σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Εξωτερικές δυνάμεις μπορεί να ανατρέψουν πράγματα στη ζωή σας, όμως θα είναι αρκετά περιορισμένες Αν σας έχει μείνει κάποιο απωθημένο για μια σχέση που δεν προχώρησε, δοκιμάστε ξανά ή κάντε πιο αισθητή την παρουσία σας. Εκμεταλλευτείτε το προβάλλοντας όσο μπορείτε και με κάθε τρόπο τη γοητεία σας. Οσοι είστε δεσμευμένοι προσπαθήστε να είστε περισσότερο συγκαταβατικοί, ήρεμοι και αναζητήστε την αρμονία στη σχέση σας. Εκφράστε στον σύντροφό σας τα συναισθήματά σας και ζήστε μαζί του ευχάριστες στιγμές, χωρίς να σας πιάνουν κτητικές τάσεις που στην πορεία θα σας οδηγήσουν σε εκνευρισμό και κόντρα μεταξύ σας.