Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 22 Φεβρουαρίου...

ΚΡΙΟΣ: Η συμβουλή ενός συνεργάτη θα σας απαλλάξει από αρκετές ανησυχίες. Υποχωρήστε με διπλωματικό τρόπο όταν χρειάζεται και μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν δεν περιορίσετε την ανασφάλεια και την ανησυχία σας για το αύριο, δεν θα χαρείτε ούτε μια στιγμή από το σήμερα. Μείνετε μακριά από άτομα που σας έχουν θίξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε απόσταση, όταν ορισμένες καταστάσεις δεν σας καλύπτουν. Αφιερώστε το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας σε πρόσωπα που ήταν πλάι σας όταν το είχατε ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να ξεκουραστείτε νοητικά από τα επαγγελματικά θέματα βγείτε βόλτα με φίλους. Αφήστε να αναδειχθούν κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς σας και δεν θα χάσετε.

ΛΕΩΝ: Κάντε νέες γνωριμίες, αλλά μην παραλείψετε να ασχοληθείτε και με τις παλιές. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, γιατί ορισμένες ενέργειες είναι πιθανόν να σας ταράξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να εκφράσετε τα αισθήματά σας απαιτούνται λίγα λόγια και απλά. Σχέσεις και συνεργασίες θα ευνοηθούν, αρκεί να μπορέσετε να ξεχωρίσετε τα πρόβατα από τα ερίφια.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε κανέναν να εκμεταλλευτεί την προσφορά σας. Με μικρές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση θα νιώσετε πιο φρέσκοι και έτοιμοι για νέες κατακτήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν κάποιος σάς πίκρανε χωρίς να το θέλει, συγχωρήστε τον. Οι συνθήκες θα βοηθήσουν να ανακτήσετε γρήγορα τις δυνάμεις σας και να βρείτε τις χαμένες ισορροπίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ηρεμία και η ξεκούραση θα αποδειχθούν σοφές επιλογές. Θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα περάσετε μαζί τους ξέγνοιαστες στιγμές, γεμάτες γέλιο και χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πριν αναζητήσετε την αλήθεια, σιγουρευτείτε ότι την αντέχετε. Αν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε όταν κάποια άτομα είναι παρόντα, προδίδεται το ενδιαφέρον σας γι’ αυτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεκολλήστε από το παρελθόν, ακόμα κι αν κάποιος επιμένει να σας το υπενθυμίζει. Μπορεί να μην αντέξετε τις εντάσεις, γι’ αυτό φροντίστε να μην τις προκαλέσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι περιστάσεις ίσως να μην είναι ευνοϊκές και να μην έχετε τη στήριξη που χρειάζεστε για να πετύχετε τους ρυθμούς ανάπτυξης που επιθυμείτε.

Σχολιάστε