Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 30 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Απαιτείται υπομονή, καθώς το κλίμα είναι εύφλεκτο και όσα προγραμματίζετε καθυστερούν. Ξαναρίξτε μια ματιά στα σχέδιά σας για να δείτε αν μπορούν να προχωρήσουν τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να σεβαστεί ο σύντροφός σας τις ανάγκες σας αφουγκραστείτε κι εσείς τις δικές του. Επειδή περνάτε κάποια σκαμπανεβάσματα, μην υποτιμάτε τη δύναμη της σχέσης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να καλύψετε άμεσα τις καινούργιες επαγγελματικές ανάγκες σας. Συγκεντρωθείτε όσο μπορείτε σε θέματα που θα αφορούν την καριέρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα κάνετε κάποιες ανακατατάξεις στη ζωή σας και οι καταστάσεις θα σας ωθήσουν σε αναθεωρήσεις των φιλικών σας σχέσεων, που όμως θα είναι για δικό σας όφελος.

ΛΕΩΝ: Μην επιτρέψετε σε κακόβουλους ανθρώπους να σας φοβίσουν για το μέλλον σας. Εάν σκεφτείτε πρακτικά, θα δείτε ότι όσα έχουν συμβεί ίσως είναι για το καλό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που μπορούν να αποδώσουν άμεσα.

ΖΥΓΟΣ: Δημιουργήστε ρομαντική ατμόσφαιρα για να υποδεχθείτε απόψε τον σύντροφό σας. Εκτιμήστε σωστά τους ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε ό,τι αφορά τον χώρο της εργασίας σας φροντίστε να γνωρίζετε όλες τις παραμέτρους. Χαλαρώστε διασκεδάζοντας και συζητώντας με τους φίλους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επιτρέπετε σε οικογενειακά πρόσωπα να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους. Βρεθείτε με άτομα που ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία και τον χαρακτήρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιλέξτε τους συνεργάτες σας βάζοντας μπροστά τα θετικά κριτήρια. Οταν μιλάτε για άτομα που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο για εσάς, να είστε προσεκτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην εκτίθεστε σε χώρους που μπορεί να σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Αντιδράστε απέναντι σε κάποιες καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να σκεφτείτε ψύχραιμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας και μην επωμίζεστε εσείς όλα τα βάρη. Αφήστε κατά μέρος τις σκέψεις που σας πληγώνουν και δείτε τα πράγματα με αισιοδοξία.

Σχολιάστε