Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 7 Δεκεμβρίου...

ΚΡΙΟΣ: Μην μπείτε στο παιχνίδι της κόντρας και των συγκρούσεων, που δεν θα οδηγήσει πουθενά. Κάποιοι θα αποδειχθούν ανάξιοι της εμπιστοσύνης σας και σίγουρα δεν θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Ψυχραιμία και μεγάλες αντοχές απαιτεί η σημερινή ημέρα από εσάς. Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε τον λόγο και μην αφήσετε τους άλλους να εισπράξουν ότι σας νίκησαν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποτραβηχτείτε όσο μπορείτε όταν δείτε ότι η ένταση στον χώρο είναι διάχυτη. Προτιμήστε να μείνετε με τον σύντροφό σας, καθώς αυτός έχει τον τρόπο να σας ηρεμήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξουν οικονομικές ευκαιρίες, αλλά τα νέα έξοδα που θα προκύψουν αιφνίδια θα έχουν άμεση επιρροή στον προϋπολογισμό σας, που είναι ήδη εύθραυστος.

ΛΕΩΝ: Γίνετε συγκεκριμένοι σχετικά με αυτό που σας λείπει από τη ζωή, ώστε να μπορέσετε να καλύψετε τα κενά και να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αισθάνεστε υποχρεωμένοι να κινηθείτε σε κοινωνικό και όχι σε προσωπικό πεδίο. Ισως υπάρξουν προβλήματα στον επαγγελματικό και τον οικογενειακό χώρο σας.

ΖΥΓΟΣ: Διανύετε αλλαγές στην επαγγελματική σας εξέλιξη και ανατροπές στα σχέδιά σας. Θα είστε απορροφημένοι στις εργασιακές υποχρεώσεις, αλλά η σκληρή δουλειά θα σας βοηθήσει να τα καταφέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από εσάς απαιτούνται ωριμότητα, ρεαλισμός και σχολαστικότητα στις κινήσεις σας. Προωθείτε κοινά σχέδια, γνωρίζοντας ότι αυτό απαιτεί θυσίες σε βάρος όποιων εγωιστικών κινήτρων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις ή ακόμα και να προχωρήσετε σε συμφωνίες. Παρακολουθήστε την ανταπόκριση των άλλων στις ενέργειες που ακολουθήσατε στο πρόσφατο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτιμήστε να απομονωθείτε και να αποφύγετε τις απαισιόδοξες σκέψεις. Αποφασίστε κάποιες επενδυτικές πράξεις χωρίς να πάρετε ρίσκα και θα δικαιωθείτε βραχυπρόθεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συμπεριφερθείτε υπεύθυνα στις οικονομικές συναλλαγές με τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις. Φροντίστε να είστε σταθεροί γιατί οι απότομες αλλαγές στα επιχειρηματικά σχέδια δεν θα βοηθήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Δώστε έμφαση στη βάση της δράσης σας, για να μην υπάρξουν σφάλματα. Θα έρθουν τα πράγματα όπως επιθυμείτε, αλλά μην εκφράζετε τις απόψεις σας εκτός τόπου και χρόνου.

Σχολιάστε