Τελειώνει η Κεντρική Διαχείριση και έρχεται το «μοντέλο ΠΑΟΚ»

Προχειρότητες, περίεργοι σκοποί αλλά και …κουτοπονηριές χαρακτηρίζουν τα όσα ακούστηκαν σήμερα στο ΔΣ της Super League σχετικά με τη φημολογούμενη συμμαχία των 12 μικρομεσαίων ομάδων και με το πυροτέχνημα περί διοργάνωσης League Cup μετά το πρωτάθλημα.

Το φως της δημοσιότητας είδε κείμενο σύμβασης που καλεί τις 12 μικρομεσαίες ομάδες να υπογράψουν, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο το «αδιάρρηκτο» της Κεντρικής Διαχείρισης.  Στο κείμενο αναφέρεται ως προϋπόθεση για την εγκυρότητα της υπογραφής και η κατάθεση επιταγής ύψους 1,5 εκατ. ευρώ από την πλευρά του υπογράφοντος, ώστε σε περίπτωση αποχώρησής από την «ενιαία» Κεντρική Διαχείριση να αποζημιωθούν οι παραμένουσες ομάδες. Αν όσοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία σύνταξης αυτού του συμφωνητικού και της διοχέτευσης περί υπογραφής του από τοςυ 12 που προσβλέπουν στην «μπετόν αρμέ» Κεντρική Διαχείριση, θα πρέπει να βρουν τρόπο να πείσουν την κοινή γνώμη ότι και οι 12 κατέθεσαν την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου από μία επιταγή 1,5 εκατ. ευρώ…

Ακούστηκε και το σενάριο περί διοργάνωσης League Cup μετά το πρωτάθλημα ώστε τα δικαιώματα της μετάδοσής του να αποτελέσουν asset για όποιον τα διαθέτει. Οι ίδιοι είχαν απορρίψει παλαιότερη πρόταση της Nova για διενέργεια Play Offs προκειμένου να τονωθεί η ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, για λόγους κόπωσης των ομάδων. Ξαφνικά οι ομάδες απέκτησαν …υπερφυσικές δυνάμεις  και μπορούν να πάρουν μέρος σε μια νέα διοργάνωση, η οποία μάλιστα προβλέπεται για τον ερχόμενο Μάιο, λίγες ημέρες μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και μάλιστα χωρίς κανένα όφελος διάκρισης.

Μετά από όλα αυτά γίνεται φανερό  ότι η Κεντρική Διαχείριση φτάνει στο τέλος της και το «μοντέλο ΠΑΟΚ» δείχνει το μέλλον της διάθεσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. 

 

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα