Δείτε πώς είναι σήμερα ο Κώστας Πάσσαρης...

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από την εποχή που το όνομα του φιγούραρε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Ένας παραβατικός κρατούμενος με το όνομα Κώστας Πάσσαρης έμπαινε στην ζωή μας.

Αιτία; Ο Πάσσαρης την ημέρα της μεταγωγής του έχει συμπληρώσει περίπου ένα χρόνο συνεχόμενου εγκλεισμού και το «ποινικό» ιστορικό του δεν τον κατατάσσει σε καμία περίπτωση στην κατηγορία των ακίνδυνων κρατουμένων.

Χωρίς να προηγηθεί σωματικός έλεγχος, επιβιβάζονται στο υπηρεσιακό όχημα, το οποίο λίγο αργότερα φτάνει κανονικά στο νοσοκομείο και οι αστυνομικοί με τον Πάσσαρη μπαίνουν στο χώρο υποδοχής. Η συνέχεια της αφήγησης του περιστατικού ανήκει στον ειδικό φρουρό: «Πήγαινα μπροστά για τις πληροφορίες. Πίσω μου ακολουθούσαν ο κρατούμενος και οι δύο αρχιφύλακες. Ξαφνικά ακούω μπαμ-μπαμ, γυρνάω· είδα τον κρατούμενο να στρέφει πάνω μου ένα όπλο φορώντας χειροπέδες. Μετά δέχτηκα τις σφαίρες και δεν θυμάμαι τίποτε άλλο…». Οι δύο συνάδελφοί του ήταν ήδη νεκροί κι ο Πάσσαρης εξαφανιζόταν τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση». Από τότε 14 χρόνια μετά ο Πάσσαρης εκτίει ποινή σε φυλακές της Ρουμανίας. Και η εικόνα του 4οχρονού κακοποιού σήμερα δε μοιάζει σε τίποτε με αυτή του νεαρού με τις χειροπέδες.

Με πολύ λιγότερα μαλλιά και πολλά περισσότερα κιλά ο Πάσσαρης είναι πλέον ένας μεσήλικας που απλά περνάει απαρατήρητος.

Δείτε την διαφορά…

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα