Το ατύχημα που «έκαψε» την Κιάρα Μαρκέζη στην πρεμιέρα του «My Style Rocks»! (Βίντεο)

Προσωπικό βίωμα επέλεξε η Κιάρα Μαρκέζη για το concept της στην πρεμιέρα του My Style Rocks η οποία ντύθηκε προκλητικά για να κάνει τον πρώην φίλο της να ζηλέψει, με εκρηκτική εμφάνιση στο club που δουλεύει.

Οι συμπαίκτριες της φαίνεται ότι δεν την συμπαθούν ιδιαίτερα, αλλά εκτός από τους άσσους και τα δυάρια, πήρε κι ένα τεσσάρι από την φίλη της την Ευρυδίκη.

Ωστόσο ο Λάκης Γαβαλάς της συγχώρεσε όλα τα στιλιστικά της λάθη, λόγω της νεαρής ηλικίας της που υποδηλώνει μια αφέλεια και μια ανωριμότητα. Η Κιάρα έσπευσε να δικαιολογηθεί ότι είχε ένα ατύχημα ενώ ήταν καθ’οδόν με την μπλούζα που είχε επιλέξει και ήταν ασορτί, κάτι που την ανάγκασε να ζητήσει να της φέρουν εσπευσμένα μια δεύτερη.

«Δυστυχώς είναι αποτυχία» σχολίασε ο γνωστός μόδιστρος, χαρίζοντας της ένα 2 χάριν των ωραίων γαμπών της. Τώρα τι ατύχημα ήταν αυτό, θα μας φάει η περιέργεια…

Αρνητικά σχόλια και άσσο εξέλαβε και από την Έλενα Χριστοπούλου που δεν της άρεσε καθόλου η εμφάνιση της Κιάρας αλλά ούτε και το χρώμα των μαλλιών της.

«Όλα λάθος» τα βρήκε και ο Στέλιος Κουδουνάρης: «Προσπαθώ να βρω τι θα κρατήσω και δεν βρίσκω τίποτα. Κιάρα μου έχεις μπερδευτεί», απάντησε λυπημένος ο κ. Κουδουνάρης που είναι και φίλος με την μητέρα της Μαρία Μαρκέζη και μέσα του γνώριζε ότι στεναχώρησε κόρη, μάνα, και Άκη Τσοχαζτόπουλο

Δείτε το video…

Σχολιάστε