Το βαθύ ντεκολτέ της Εύας Μπάση! (Εικόνες)

Η Εύα Μπάση έκανε μεγάλο θόρυβο στο My Style Rocks 2, όπου εκτός από μαθήματα μόδας που πήρε και έδωσε, ήταν -αρκετές φορές- η πρωταγωνίστρια, ενίοτε και η πηγή, εντάσεων. 

Με το My Style Rocks 2 να ανήκει οριστικά στο παρελθόν και την Φωτείνη Τράκα να έχει αναδειχθεί μεγάλη του νικήτρια, η Εύα Μπάση απολαμβάνει την δημοσιότητα που της εξασφάλισε η συμμετοχή της στο δημοφιλές ριάλιτι.

Η Εύα Μπάση, άλλωστε, είχε παραδεχθεί, ότι στόχος της από την συμμετοχή της στο My Style Rocks 2 δεν είναι άλλος από την δημοσιότητα, καθώς ήθελε και θέλει -φανταζόμαστε- να γίνει τηλεοπτική παρουσιάστρια.

Μέχρι τότε, πάντως, η Εύα το καταδιασκεδάζει, όπως πρόσφατα, που πήγε στον Νίκο Βέρτη.

Παραδίδοντας μαθήματα σέξι ντυσίματος, φορώντας ένα στενό, βελούδινο, κατακόκκινο, με τολμηρό καρδούλα ντεκολτέ φόρεμα και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, η Εύα Μπάση -αδιαμφισβήτητα- έκανε θραύση στα μπουζούκια και προσέλκυσε τα βλέμματα όλών, είτε την αναγνώρισαν, είτε όχι.

Την ίδια ώρα, δύο επίσης συμμετέχουσες του My Style Rocks, αλλά του πρώτου κύκλου, η Υβόννη Ντόστα και η Βασιλική Ρούσσου παρέδιδαν μαθήματα -διαφορετικού η αλήθεια είναι- στιλ, στα μπουζούκια, στον Σάκη Ρουβά συγκεκριμένα.