Το δημοσκοπικό «Βατερλώ» της Λίνας Μενδώνη

Τόσα χρόνια στο «κουρμπέτι» του Υπουργείου Πολιτισμού, η «εκλεκτή» του Ευάγγελου Βενιζέλου Λίνα Μενδώνη κατάφερε να είναι στον πάτο της δημοτικότητας των υπουργών του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για παράδειγμα, στη σημερινή δημοσκόπηση της MRB για τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, η Λίνα Μενδώνη, στο «ανώδυνο» Υπουργείο Πολιτισμού, καταποντίζεται τρίτη από το τέλος.  Συγκεκριμένα έχει μόλις 31,1% θετικές γνώμες, 38,5% αρνητικές και 30,40% λένε «δεν ξέρω, δεν απαντώ»!

Αναμενόμενη αυτή η εξέλιξη της Λίνας Μενδώνη.  Μέχρι και ο Χάρης Θεοχάρης στο Υπουργείο Τουρισμού έχει περισσότερες θετικές γνώμες.  Το έργο της από αποτυχημένο ως ανύπαρκτο, θυμίζει την περίφημη ποντιακή παροιμία: «Ζωγραφιές στο νερό».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Σχολιάστε