«Το να αντικρίσουμε για πρώτη φορά τους δολοφόνους, βιαστές και σαδιστές της κόρης μας, για μένα είναι ανώφελο»

Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη – Ξεκινά σήμερα η δίκη

Ξεκινάει σήμερα Δευτέρα, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, η πολύκροτη δίκη για τον βιασμό και τη αποτρόπαιη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Οι δύο νεαροί κατηγορούνται για τον βιασμό και το φόνο της Ελένης και συγκεκριμένα για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό.

Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας Γιάννης Τοπαλούδης, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», λίγο πριν πάει στο δικαστήριο, όπου ξεκινά η δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της κόρης του, Ελένης Τοπαλούδη.

«Είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς τι περνάει ένας γονιός που έχει χάσει το παιδί του και μάλιστα με τόσο αποτρόπαιο τρόπο και φρικιαστικό» δήλωσε.

«Το να αντικρίσουμε σήμερα για πρώτη φορά τους δολοφόνους και βιαστές και σαδιστές θα έλεγα της κόρης μας, για μένα είναι ανώφελο και ανούσιο. Πραγματικά κοιτώντας τέτοιους ανθρώπους κατάματα τους δίνεις αξία. Το μόνο κοίταγμα που αξίζουν αυτοί οι άνθρωποι είναι να τα κοιτάξουμε προς αποφυγή. Να μην μεγαλώσουν με τέτοιο τρόπο τα παιδιά μας» πρόσθεσε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας.

«Μας έχουν καταδικάσει, εμένα και τη σύζυγό μου, σε έναν ισόβιο ψυχικό θάνατο» τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Tags

Ελένη Τοπαλούδη