Το σέξι γυμνασμένο κορμί της Ελένης Πετρουλάκη

Η γυμνάστρια που τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό

Η Ελένη Πετρουλάκη διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα αλλά και σέξι κορμιά στην Ελλάδα. Η γυμνάστρια φροντίζει με υγιεινή διατροφή αλλά και πολύ σκληρή γυμναστική να το διατηρεί.

Σε άψογη φόρμα κάνει γυμναστική στο γυμναστήριο αλλά και πολύ συχνά στις παραλίες. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram ανεβάζουν την θερμοκρασία. Αν και γυμνασμένη πολύ διαθέτει και σέξι καμπύλες που προκαλούν τον ανδρικό πληθυσμό.

Δείτε ακόμα: Kiki Passo: Το μοντέλο που…δεν χωράει στο μπικίνι της

View this post on Instagram

🌼RESET your SELF 🌼 September – New goals! ✌🏻 ​Το καλοκαίρι τελείωσε και το φθινόπωρο βρίσκει πολλούς από εμάς να έχουμε πάρει αρκετά περιττά κιλά. Θεωρητικά, τους καλοκαιρινούς μήνες δε θα έπρεπε να παίρνουμε κιλά γιατί δε χρειαζόμαστε παραπάνω θερμίδες όπως το χειμώνα, άρα καταναλώνουμε και λιγότερο φαγητό. Πρακτικά όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Τα τσιμπολογήματα, τα βαριά γεύματα αργά το βράδυ, τα γλυκά, τα παγωτά, τα αναψυκτικά και τα φρούτα που βρίσκουμε διαρκώς μπροστά μας, καθώς και η άρνησή μας να κινηθούμε και να ιδρώσουμε, κάνουν το βάρος μας να αυξάνεται. Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που οφείλουμε να επιτρέψουμε στον εαυτό μας ένα νέο ξεκίνημα για την υγεία του. Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή και ο Σεπτέμβρης σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής όπου ο ανθρώπινος οργανισμός μπαίνει σε ένα καθημερινό πρόγραμμα και μπορεί πιο εύκολα να προσαρμοστεί σε κατευθύνσεις που θα του αλλάξουν το διατροφικό πλάνο. Πέρα από την τακτική προπόνηση, η ενδεδειγμένη διατροφή είναι αυτή που θα καθορίσει σε πολύ σημαντικό βαθμό την επιτυχία αυτού του στόχου. Για να φτάσουμε στα αποτελέσματα που επιθυμούμε χρειάζεται μόνο θέληση και σωστή καθοδήγηση. Το Fitlab by Eleni Petroulaki είναι ο πιο εξελιγμένος χώρος ευεξίας για τα ελληνικά δεδομένα και παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, καθώς πλαισιώνεται από μια άριστα καταρτισμένη ομάδα επιστημόνων. Το πρόγραμμα άσκησης και διατροφής προσαρμόζεται αποκλειστικά σε κάθε ασκούμενο με βάση το σωματότυπο, την κατάσταση της υγείας του και το αθλητικό του επίπεδο, καθώς και στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε ανθρώπου. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εμφανή, αφού η έως τώρα διαδρομή του Κέντρου έχει αποδείξει ότι μπορούν να υπάρξουν σημαντικές σωματικές μεταβολές ακόμη και σε ανθρώπους που το γενετικό τους υπόβαθρο λειτουργεί ανασταλτικά. Όμως, το βασικότερο όλων είναι πως η παραπάνω διαδικασία γίνεται και μέσω διαδικτύου σε ολόκληρο τον κόσμο με διαρκή ανατροφοδότηση από την επιστημονική ομάδα του Fitlab, ώστε να δίνονται οι απαραίτητες κατευθύνσεις.Εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε τον τρόπο. @fitlab.services @total_body_reset ##tbmo #fitlabbyelenipetroulaki @typelovefashion @aggelospp 📸

A post shared by Eleni Petroulaki (@elenipetroulaki) on

Δείτε ακόμα: Monica Sims: O ξανθός πειρασμός με το σαγηνευτικό βλέμμα

Σχετικά Tags

Ελένη Πετρουλάκη

Σχολιάστε