Το supermodel Άσλεϊ Γκράχαμ και ο δημόσιος θηλασμός της που ξεπέρασε τα 1.000.000 likes!

Η Άσλεϊ Γκράχαμ, το διασημότερο plus size supermodel, «ξαναχτυπά» μετά τις δεκάδες αναρτήσεις για τα κιλά της εγκυμοσύνης της!

Από τότε που έμεινε έγκυος, το διάσημο μοντέλο μοιράζεται με τους followers την απίθανη εμπειρία της μητρότητας και το πώς αυτή επηρεάζει το σώμα και την ψυχολογία μιας γυναίκας.

Η Γκράχαμ, η οποία, δεν έκρυψε ποτέ ούτε τα κιλά που πήρε, ούτε το πόσο άλλαξε το σώμα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το μονάκριβο γιο της!

Και, σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, αποφάσισε να πάρει ανοιχτά θέση σχετικά με τον δημόσιο θηλασμό, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της, όπου τη βλέπουμε να θηλάζει τον γιο της, ενώ απολαμβάνει το ρόφημά της σε μια καφετέρια.

Η εν λόγω φωτογραφία, μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε το 1.000.000 likes, ενώ τα σχόλια από θαυμαστές και φίλους του μοντέλου -μεταξύ των οποίων και δεκάδες celebrities, όπως η τραγουδίστρια Ντέμι Λοβάτο και το μοντέλο Στέλλα Μάξουελ- που της δίνουν συγχαρητήρια για την κίνησή της, είναι, πραγματικά, αμέτρητα.

Κάτι, δηλαδή, που, υπό κανονικές συνθήκες, δεν θα έπρεπε καν να θεωρείται είδηση, αλλά, δυστυχώς, εν έτει 2020, ο δημόσιος θηλασμός ακόμα θεωρείται «ταμπού»!

Σχολιάστε