Τραμπ: Με παραπέμπουν για το τίποτα

Η αντίδραση του Αμερικανού Προέδρου στην πρόταση παραπομπής του

Την αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε η απόφαση της Νάνσι Πελόζι να προχωρήσει την διαδικασία της παραπομπής του.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος απάντησε μέσω του Twitter, όπου έγραψε, ότι «οι Δημοκρατικοί που έχουν συνηθίσει να μην κάνουν τίποτα, κρατούν δέσμια τη χώρα με την υπόθεση της παραπομπής μου, για την οποία δεν έχουν στοιχεία. Τους προκαλώ να προχωρήσουν την διαδικασία γρήγορα, ώστε να υπάρξει μία δίκαιη δίκη στην Γερουσία».

Σε άλλη του ανάρτηση ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε: «Θα καταθέσουν όλοι, ο Μπάιντεν, η Πελόζι και πολλοί άλλοι και εκεί θα αποδειχθεί, πόσο διεφθαρμένο είναι το σύστημά μας. Εκλέχθηκα για να καθαρίσω τον βούρκο. Και αυτό θα κάνω».

Σε νέα του ανάρτηση γράφει: «Με παραπέμπουν για το τίποτα. Παράτησαν τα γελοία “πράγματα” περί Mueller και τώρα “κρεμούν τα καπέλα τους σε δύο εντελώς κατάλληλα (τέλεια) τηλεφωνήματα με τον Ουκρανό Πρόεδρο. Αυτό σημαίνει, ότι η πιο σημαντική και σπάνια χρησιμοποιούμενη πράξη παραπομπής, θα χρησιμοποιηθεί συστηματικά, για να επιτεθεί σε μελλοντικούς Προέδρους. Αυτό δεν είναι, αυτό που είχαν κατά νου οι ιδρυτές μας. Το καλό είναι, ότι οι Ρεπουμπλικάνοι δεν ήταν ποτέ πιο ενωμένοι. Θα νικήσουμε!».

Σχετικά Tags

Ντόναλντ Τραμπ Νάνσι Πελόζι