Υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ η γιατρός της ΕΡΤ

Η γιατρός της ΕΡΤ που δήλωνε ότι «οι γιατροί εξοργίζονται όταν χρησιμοποιούνται για αντιπολιτευτικούς σκοπούς», προέκυψε πως ήταν υποψήφια βουλευτής επικρατείας με τη Νέα Δημοκρατία. Όχι ότι ήταν κρυφό, αλλά κουβέντα να γίνεται…

Ο λόγος για τη συντονίστρια διευθύντρια της πνευμονολογικής κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία, Μίνα Γκάγκα, η οποία μίλησε το πρωί στη δημόσια τηλεόραση (ως τι μίλησε, γιατρός ή πολιτικός, θα το κρίνετε εσείς):

Από το 2015 έως το 2019, είπε, το δυναμικό των ιατρών στο Σωτηρία συνεχώς μειωνόταν, ενώ τώρα έχει αυξηθεί αρκετά (απαντώντας και στον Παύλο Πολάκη για τις ΜΕΘ).
Τα παιδιά στα σχολεία δεν κολλάνε και ότι γενικά τα παιδιά δεν είναι εύκολο να κολλήσουν κορωνοϊό, ενώ ούτε στα μέσα μαζικής μεταφοράς κολλάει ο κορωνοϊός, γιατί δεν έχει σημασία που οι επιβάτες είναι σαν τις σαρδέλες, αφού φορούν τις μάσκες τους.
Επίσης, δήλωσε ξεκάθαρα ότι ο κορωνοϊός κολλάει στα μπαρ και τα εστιατόρια όταν καθόμαστε με τους φίλους μας χωρίς μάσκα και ανταλλάσσουμε σταγονίδια. Επίσης, κολλάει και όταν παίζουμε μπάλα, όπου επίσης ανταλλάσσουμε σταγονίδια.

πηγή: efsyn.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Σχολιάστε