Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα... Οι προθεσμίες για τις αιτήσεις...

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με εξαίρεση τις σχολές Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, Πολυτεχνείο Κρήτης και ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, αρχίζει η υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης από τους δικαιούχους φοιτητές του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου.

Οι φοιτητές των 3 σχολών που προαναφέραμε, καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά από την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση stegastiko.minedu.gov.gr, προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων τα οικονομικά στοιχεία που αποτελούν προϋπόθεση για τη χορήγηση του επιδόματος αντλούνται με διαλειτουργικότητα από την ΑΑΔΕ. Έντυπες βεβαιώσεις απαιτούνται για εξαιρετικές περιπτώσεις μόνο.

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα