Φωτιά σε κτήριο στην Αθήνα: «Έπνιξαν» οι καπνοί το κέντρο! (Εικόνες - Βίντεο)

Υπάρχουν πληροφορίες για έναν τραυματία…

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε σε πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας λίγο μετά από τις 20:30 το βράδυ της Τετάρτης.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στον τρίτο όροφο γωνιακού κτιρίου, το οποίο βρίσκεται στην συμβολή των οδών Μενάνδρου και Ευριπίδου. Οι φλόγες επεκτάθηκαν και στον τέταρτο και τον πέμπτο όροφο του κτιρίου, το οποίο χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος παπουτσιών.

Η επιχείρηση κατάσβεσης δυσχεραίνεται από το γεγονός ότι στον χώρο υπάρχουν εύφλεκτα υλικά. Όπως φαίνεται από φωτογραφίες, με καπνούς έχει γεμίσει η ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας.

Στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες με εννέα οχήματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους ούτε κινδυνεύουν τα διπλανά κτίρια.

Λόγω της πυρκαγιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ευρυπίδου από το ύψος της οδού Επικουρου, στην πλατεία Ελευθερίας από Πειραιώς και στην οδό Κορίνης από Σαπφούς.

Ένας τραυματίας

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, ένας αλλοδαπός, που πιθανόν να βρισκόταν έξω από το κτίριο την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, υπέστη ελαφρά εγκαύματα και παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και γι’ αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σχολιάστε

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>