Ο Χάρης Χριστόπουλος στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είσαι μια χρυσή μετριότητα»!

Αυτό κι αν ήταν σχόλιο…

Ο Χάρης Χριστόπουλος είναι γνωστός για το φλεγματικό του χιούμορ, αλλά σήμερα μάλλον το τερμάτισε!

Σήμερα το πρωί βρέθηκε καλεσμένος στο «Happy Day», που έκανε πρεμιέρα στον Alpha, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Με αφορμή τις δηλώσεις της Χαράς Παππά της συντρόφου του Τούρκου ηθοποιού Μπουράκ Χακί, την οποία είδαμε και να κερδίζει τις εντυπώσεις στην πρώτη audition του GNTM, η συζήτηση ξεκίνησε περί φωτογένειας.

Και από κει και μετά ξεκίνησε το κράξιμο!

Ξεκίνησε η παρουσιάστρια να λέει : «Ακούω που λένε συχνά για τις γωνίες. Έρχομαι να με κρίνεις. Τι βλέπεις εσύ σε μια γωνία;», με τον φωτογράφο να της απαντά: «Έχει να κάνει με την κατανομή του προσώπου. Εσύ ξέρεις ότι έχεις πάρα πολύ καλή φωτογένεια. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάρει κάποιος μια κακή φωτογραφία από εσένα. Εγώ θα σε χαρακτήριζα χρυσή μετριότητα…».

Ουπς!

Μετά η συζήτηση κύλησε ως εξής: «Τι λες ρε Χάρη; Το ποντικοφάρμακο έχει περισσέψει να βάλω λίγο στον καφέ του;». Ο ίδιος προσπαθώντας να τα μαζέψει,: «Αυτό αποζητούν οι φωτογράφοι. Μεταμορφώνεσαι, μπορώ να σε κάνω ό,τι θέλω… Τα υπέροχα πόδια σου δεν υπάρχουν. Το πρόσωπό σου είναι ένας καμβάς, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα…».

Δείτε στο video την αμήχανη στιγμή…

Σχολιάστε

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>