Χαμός στον γάμο: Η νύφη «έφαγε» μπουνιά από τον κουμπάρο και χώρισε λίγες ώρες μετά!

Εκτός από τη νύφη, επιτέθηκε στη μαμά της και τις αδελφές της!

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια μίας δεξίωσης γάμου, στη Βρετανία, όπου ο κουμπάρος και αδελφός του γαμπρού μέθυσε, βγήκε εκτός εαυτού, χτύπησε τη νύφη, την έσερνε από το νυφικό της και ούρλιαζε ότι αυτός ο γάμος είναι καταστροφή.

Ο αδελφός του γαμπρού και κουμπάρος του ζευγαριού, εκτός από τη νύφη επιτέθηκε και στη μαμά της Linda, τις αδερφές της Dion and Cally και στον διοργανωτή του γάμου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 26χρονη κοπέλα χώρισε λίγες μόνο ώρες μετά την τελετή και όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ το ζευγάρι έχει να ειδωθεί από την τελετή.

Πλέον έχουν περάσει τέσσερις ολόκληροι μήνες από τον γάμο και η κοπέλα δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει το σοκ.

Όσον αφορά τον 25χρονο γαμπρό, επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι με το στενό οικογενειακό του περιβάλλον να αναφέρει ότι ο γάμος και η σχέση τους διαλύθηκε μέσα σε μια μέρα μέρα εξαιτίας του αδελφού του.

Ο γαμπρός έχει κατηγορηθεί για φόνο!

Ο 25χρονος Steffan Wilson που είναι στρατιωτικός, φέρεται να έχει κατηγορηθεί για φόνο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Mirror, τον Ιούλιο ο Steffan κατηγορήθηκε ότι τραυμάτισε μέχρι θανάτου έναν 43χρονο πατέρα δυο παιδιών στο Northallerton, στο North Yorkshire, την 1η Δεκεμβρίου του περασμένου έτους.

Όπως ανέφερε η οικογένεια του εκλιπόντος, τον χτύπησε τόσο άσχημα που αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση και στην συνέχεια άφησε την τελευταία του πνοή.

Σχολιάστε