Χαμός στο παλάτι: Η βασίλισσα Ελισάβετ τα ψέλνει στην Κέιτ Μίντλετον!

Ο γάμος με τον διάδοχο του θρόνου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η Κέιτ Μίντλετον το ξέρει καλά. Άλλωστε, εκείνη και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ συμπληρώνουν οχτώ χρόνια γάμου σε λίγες ημέρες.

Κάθε κίνηση της δούκισσας Κέιτ μπαίνει στο «μικροσκόπιο» όχι μόνο από τα βρετανικά ΜΜΕ, αλλά πρώτα και κύρια από τη βασίλισσα Ελισάβετ. Εννοείται πως αυτό ισχύει και για τις ενδυματολογικές επιλογές της. Και οι κανόνες είναι πιο αυστηροί για εκείνη, σε σύγκριση με την Μέγκαν Μαρκλ, αφού πρόκειται για τη μελλοντική βασίλισσα.

Έτσι, η Κέιτ Μίντλετον συχνά παίρνει σημειώματα με παρατηρήσεις από την Ελισάβετ, η οποία έχει λόγο για τα πάντα. Από το μήκος της φούστας της δούκισσας, μέχρι το χρώμα του καλσόν που επιλέγει στις δημόσιες εμφανίσεις της.

«Η Κέιτ Μίντλετον πρέπει να εφαρμόζει ένα εντελώς διαφορετικό σύστημα κανόνων και περιορισμών, γιατί πρόκειται να γίνει βασίλισσα. Δεν ισχύουν τα ίδια για εκείνη και για την Μέγκαν Μαρκλ», εξήγησε η Ασλεϊ Πίρσον, δημοσιογράφος των celebrities. «Η Κέιτ Μίντλετον πρέπει να φορά φούστες σε συγκεκριμένο μήκος. Η βασίλισσα φέρεται να στέλνει τακτικά σημειώματα, αν δεν της αρέσει ο… ποδόγυρος, ένα συγκεκριμένο σύνολο που επέλεξε η Κέιτ ή το χρώμα του καλσόν της», συμπλήρωσε.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι πίσω από τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, στη γραμμή διαδοχής. Για αυτό τον λόγο η βασίλισσα είναι πιο αυστηρή με τη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον, σε σύγκριση με την Μέγκαν Μαρκλ, που έχει παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι.