Χ. Σπίρτζης στο One Channel για Μάτι: «Αδύνατον σε οκτώ μήνες να ανατάξεις όλες τις στρεβλώσεις»

«Έχουμε μερίδιο ευθύνης αλλά παραλάβαμε μια χώρα μέσα στο μνημόνιο με συγκεκριμένες δεσμεύσεις» δήλωσε, μιλώντας στην εκπομπή One Line, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών και υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, αναφορικά με τις ελλείψεις και το πολεοδομικό χάος ένα χρόνο μετά την τραγωδία στο Μάτι.

Όπως είπε, «δεν μπορείς μέσα σε οκτώ μήνες να ανατάξεις όλες τις στρεβλώσεις» παραδεχόμενος δυσκολίες και ελλείψεις που υπάρχουν ακόμη και σήμερα και κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για περιοχές που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση με το Μάτι. «Τις ίδιες πολεοδομικές χαοτικές καταστάσεις έχουμε σε πολλές περιοχές της χώρας» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΙ, ο κ. Σπίρτζης υπογράμμισε πως «ο πρωθυπουργός έχει επανειλημμένως ζητήσει συγγνώμη για την τραγωδία στο Μάτι» υποστηρίζοντας μάλιστα πως «χθες έδωσε και διευκρινίσεις που αποτελούσαν «γκρίζες» ζώνες για την ενημέρωση του πολίτη».

Στο πλαίσιο αυτό, δήλωσε ικανοποιημένος για την απάντηση του Αλέξη Τσίπρα για την κάμερα, προσθέτοντας πως «αν δεν ήταν η κάμερα μπροστά θα του έλεγαν την αλήθεια». Μιλώντας δε για την επικοινωνιακή στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ, παραδέχτηκε πως στην επικοινωνία δεν τα πήγαμε καλά.

«Οι σχέσεις μας με τα ΜΜΕ κακοφόρμισαν και γι’ αυτό ευθύνονται και τα ΜΜΕ» είπε, συμπληρώνοντας παράλληλα πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ασχολήθηκε με το να γνωστοποιήσει το έργο που έκανε.

Πηγή: onetv.gr