Όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν με τον Δ. Μπάση, αλλά μόνο ο -κοντοχωριανός του- Γ. Γεωργαντάς βγήκε κερδισμένος

Έτρεχαν οι «γραμματείς και οι Φαρισαίοι» να τον προλάβουν στην πόρτα, προτού φύγει, για να φωτογραφηθούν μαζί του.

Η παρουσία ενός διάσημου έκανε άνω κάτω το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Βλέπετε, ο Δημήτρης Μπάσης πάτησε την Πέμπτη το πόδι του στο υπουργείο και έβγαλε τους υπαλλήλους στους… διάδρομους!

Όμως εκείνος, σεμνός και ταπεινός, πήγε μέχρι το γραφείο του φίλου του, υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά έτσι απλά… για ένα καφεδάκι.

Υφυπουργός και τραγουδιστής είναι, όπως μας είπε ο Γεωργαντάς, φίλοι και κοντοχωριανοί. Ο Δημήτρης Μπάσης κατάγεται από το χωριό Χέρσο Κιλκίς και ο υφυπουργός από το πλαϊνό χωριουδάκι Μουριές.

«Υποδέχθηκα στο υπουργείο τον φίλο και συντοπίτη μου Δημήτρη Μπάση, έναν ερμηνευτή του οποίου η καριέρα και οι συνεχείς επιτυχίες τιμούν το Κιλκίς», έγραψε σε σχετική ανάρτηση ο υφυπουργός.

Αγαπημένο τραγούδι του υφυπουργού, είναι το πρώτο με το οποίο το 1997 έγινε γνωστός ο Δημήτρης Μπάσης, τα περίφημα «Χαμοπούλια», σε σύνθεση ενός άλλου συμπατριώτη τους, του Κώστα Φαλκώνη.

«Μικρά τα όνειρα στη γη, τα βάσανα μεγάλα και δε σκεφτήκαν οι θεοί να χτίσουνε μια σκάλα…», κύριε υφυπουργέ.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Σχολιάστε