Πέντε θηλυκά «αστέρια» της πίστας που λάμπουν... λιγότερο απ' όσο τους αξίζει!

Οι επαΐοντες των λαϊκών ασμάτων σαφώς θα τις γνωρίζουν, με τις 5 παρακάτω τραγουδίστριες να κρατούν συντροφιά στους θαμώνες των νυχτερινών λαϊκών κέντρων της Αθήνας διασκεδάζοντας το κοινό τους και ίσως να μην λάμπουν όσο τους αξίζει στην πραγματικότητα. 

Οι 5 καλλονές Ελληνίδες τραγουδίστριες έχουν «κλέψει» καρδιές όχι μόνο λόγω των φωνητικών τους ικανοτήτων αλλά και για την εκθαμβωτική παρουσία τους στην πίστα.

Ώρα να τις γνωρίσουμε:

Έλενα Γκρέκου

Η διασημότερη της παρέας. Εδώ που τα λέμε, το όνομα της Έλενας Γκρέκου παραείναι γνωστό για να βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα, θα δικαιολογηθούμε, όμως, λέγοντας πως δεν την είδαμε ποτέ στις πολύ μεγάλες αθηναϊκές πίστες. Ήταν, βλέπεις, ανέκαθεν παιδί του βαρύ λαϊκού.

Πρόσφατα έκανε κι ένα τηλεοπτικό πέρασμα, από τη «10η Εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου συγκεκριμένα, στον ρόλο της πόρvης. Δεν τα πήγε κι άσχημα ομολογουμένως.

Το κοινό της, πάντως, την προτιμά με το μικρόφωνο στο χέρι…

Eύα Μιλλή

Στα ‘20s έκανε το απόλυτο μπαμ με δύο επιτυχίες που ακούστηκαν παντού. Ποιος ξεχνά το «Κάψτε τα όλα» και το «Αναπολώ»; Η Εύα Μιλλή, ωστόσο, ουδέποτε μεγαλοπιάστηκε και προτίμησε τα μικρά, καθαρά λαϊκά νυχτερινά κέντρα όπου τη βρίσκεις μέχρι σήμερα, με πιο ροκ στυλ μεν, ατόφια λαϊκή φωνή δε.

Έλενα Μεταξά

Οι τακτικοί θαμώνες των «Empati North» και «Caramela LIVE Stage» τη γνωρίζουν σίγουρα. Πληθωρική και με τη λαϊκή της φωνή να της έχει ανοίξει τις πόρτες στα πιο σκληροπυρηνικά μπουζούκια της πόλης, απήλαυσε τον θαυμασμό χιλιάδων ανδρών.

Γιούλη Τάσσου

Τι να πει κανείς γι’ αυτό το κορίτσι. Έχει παραδεχτεί πως πάλεψε πολύ για να αποκτήσει τη σημερινή της εικόνα χάνοντας 60 κιλά, καταφέρνοντας να αποτελέσει τελικά τη φιγούρα που αγαπούν οι πίστες. Τη φωνή την είχε εξαρχής. Για τους επιχειρηματίες, το «πακέτο» ήταν που υστερούσε.

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σχέση της με τον Νίκο Μακρόπουλο, η οποία συμπλήρωσε αισίως 7 χρόνια. Η Γιούλη εμφανίζεται συχνά στο πλευρό του αγαπημένου της τόσο σε νυχτερινά κέντρα όσο και σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως λόγου χάρη στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Εδώ που τα λέμε, μπορεί να μην έχει γίνει πρώτο όνομα, είναι όμως… το κάτι άλλο!

Μαρία Εγγλέζου

Το «καλό παιδί» της νύχτας και πρώην σύζυγος του Μιχάλη Ιατρόπουλου. Η Μαρία Εγγλέζου έχει το δικό της φανατικό κοινό και ουδέποτε κανείς αμφισβήτησε τις φωνητικές της ικανότητες.

Έκανε κι ένα πέρασμα από το «The Voice» επί εποχές ΑΝΤ1, με την πορεία της να είναι καλή. Μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί στο πλευρό των μεγαλύτερων ονομάτων της πίστας.