Όλα όσα έγιναν στο Βελλίδειο: Τα πηγαδάκια, οι χειραψίες και οι πρώην πρωθυπουργοί!

Ο φωτογραφικός φακός τα κατέγραψε όλα…

Η ατμόσφαιρα ήταν ευχάριστη και τα χαμόγελα, οι χειραψίες και τα πηγαδάκια περίσσεψαν το βράδυ του Σαββάτου στο Βελλίδειο κατά την διάρκεια της πρώτη ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη ως πρωθυπουργός στην ΔΕΘ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του πως πέρσι είχε ευχηθεί να μιλήσει στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης μία εβδομάδα νωρίτερα.

Έτσι κι έγινε.

Ύστερα από ένα χρόνο, το Βελλίδειο γέμισε και πάλι με εκπροσώπους τους πολιτικού κόσμου και συγκεκριμένα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και δημοσιογράφους, επιχειρηματίες και εκπροσώπους φορέων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στον συνεδριακό χώρο άνετος και χαμογελαστός χαιρέτησε τους πάντες, έχοντας την Μαρέβα στο πλευρό του.

Ασφυκτικά γεμάτο Βελλίδειο

Παρόντες ήταν επίσης, ο Βασίλης Κικίλιας με την σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Κώστας Καραμανλής, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και άλλοι πολιτικοί.

Μάλιστα όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες, οι χειραψίες, τα πηγαδάκια και τα χαμόγελα μεταξύ των στελεχών της ΝΔ δεν έλειψαν πριν και μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σχολιάστε

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>