Ο Αχιλλέας Μπέος χώρισε και... το ανακοίνωσε στο Facebook! (Φωτό)

Μέσω facebook ανακοίνωσε χθες τον χωρισμό του από τη σύζυγό του και μητέρα του μικρότερου από τα πέντε παιδιά του ο έκπτωτος δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος! Ο 58χρονος υπόδικος επιχειρηματίας έβαλε τέλος στον γάμο του με την επί 18 χρόνια σύζυγό του Εύη Δαμιανάκη.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού Βόλου θέλησε να προλάβει τα πιθανά κουτσομπολιά και να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους του.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή της ζωής μου, από αυτές που πρέπει να κάνεις μια επιλογή που σε καθορίζει για το μέλλον. Και αυτή η επιλογή είναι η απόφασή μου να ολοκληρώσω τη διάρκειας 18 ετών έγγαμη συμβίωσή μου με την Εύη Δαμιανάκη. Δυστυχώς, όπως συχνά συμβαίνει στη ζωή, μια όμορφη ερωτική σχέση, που οδήγησε στη δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας με καρπό ένα υπέροχο παιδί, τον Αχιλλέα μας, έφτασε σε ένα αδιέξοδο. Φυσικά οι σχέσεις μας θα παραμείνουν φιλικές, αφού μας ενώνει ένας ισχυρότατος δεσμός, η αγάπη και η φροντίδα για το παιδί μας, αλλά και η εκτίμηση και ο σεβασμός μεταξύ μας» ανέφερε στην ανάρτησή του.

Ο άλλοτε ισχυρός άντρας της γνωστής ποδοσφαιρικής ομάδας του Βόλου έχει αποκτήσει από τον πρώτο γάμο του τέσσερα παιδιά, την Αργυρώ, την Ευτυχία, τη Χριστίνα και τον Νικόλα, ενώ έχει γίνει και δύο φορές παππούς. Ωστόσο, πριν από περίπου δύο δεκαετίες γνώρισε και ερωτεύτηκε σφόδρα τη μέχρι πρότινος σύζυγό του Εύη Δαμιανάκη.

Ο έρωτας των δύο υπήρξε μεγάλος και έγραψε ιστορία, όταν τελικά ολοκληρώθηκε με τη γέννηση του παιδιού τους Αχιλλέα. Η πρώην κυρία Μπέου διατηρεί ένα από τα δημοφιλέστερα κομμωτήρια στο κέντρο του Βόλου με εκλεκτή πελατεία!

Ομως η «πρώτη κυρία» της πόλης, όπως την αποκαλούσαν κάποτε, είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητη και ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που οδήγησε τον κ. Μπέο στην ανακοίνωση του διαζυγίου, προκειμένου να προλάβει κακεντρεχή σχόλια, σύμφωνα με την Espresso. (govastileto.gr)

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα