Κλιμακώνεται η σύγκρουση Κοτζιά και Καμμένου για το Σκοπιανό: «Αν τολμά ας μας ρίξει» λέει ο ΥΠΕΞ!

Φωτογραφία – ντοκουμέντο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας δείχνει τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, μαζί με τον γιό του να ψηφίζει στην σκιά του χάρτη της Μεγάλης Μακεδονίας, ενώ στην Αθήνα σηκώνονται οι τόνοι μεταξύ του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον πρώτο να εγκαλεί τον δεύτερο ότι «Δεν έχει καμία αρμοδιότητα να εμπλέκεται σε θέματα εξωτερικής πολιτικής»!

Ετσι ενώ χθες υπήρχαν και στιγμιότυπα της τηλεόρασης των Σκοπίων με αναφορές στον Σκοπιανό (!) Μέγα Αλέξανδρο ο Έλληνας ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς σε συνέντευξη που έδωσε πριν λίγο δικαιολόγησε πλήρως τον Ζάεφ και όπως είπε «δίνει μάχη» για να περάσει την Συμφωνία των Πρεσπών!

Επίσης, στην σχολική τάξη που επέλεξε για να ψηφίσει ο Ζόραν Ζάεφ, υπήρχε στον τοίχο ο χάρτης της Μεγάλης Μακεδονίας, ο οποίος εμφανίζει την Θεσσαλονίκη και όλη την Μακεδονία να ανήκει στο κράτος των Σκοπίων.

Να είναι τυχαίο;

Λέτε να μην έγινε ένας έλεγχος στον χώρο πριν πάει να ψηφίσει ή απλά ήθελα με αυτό τον τρόπο οι Σκοπιανοί να στείλουν ένα μήνυμα;

Όλα αυτά, ενώ κλιμακώνεται η σύγκρουση του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά για το Σκοπιανό: Ο τελευταίος κάλεσε τον Καμμένο να θέσει θέμα δυσπιστίας στην κυβέρνηση, αν τολμά.

Όπως είπε «ακούω το σενάριο ότι οι ΑΝΕΛ θα πάνε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας για να πέσει η κυβέρνηση. Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν έτσι, αλλά με ψηφοφορία. Όποιος θέλει ας φέρει πρόταση στην Βουλή και τότε θα ανακαλύψουμε τα μυστικά της Βουλής και τους πραγματικούς συσχετισμούς».

«Αναρμόδιος ο Καμμένος να μιλά για εξωτερική πολιτική» είπε χαρακτηριστικά…